ORGANISATIE

EVEN VOORSTELLEN

Het team van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland stelt zich graag aan je voor!

IedereenMedewerkersRaad van AdviesTrainersRaad van Toezicht

Aziz Aarab

Artistiek Leider

Aziz Aarab

Artistiek Leider

Aziz Aarab is artistiek leider bij Cultuurhuis Kanaleneiland. Hij werd al vroeg gegrepen door het kunstvirus en ging dan ook op jonge leeftijd met succes aan de slag met onder meer schrijven, muziek en theater maken. Nu staat hij ook aan de andere kant van het creatieve proces en besmet hij andere jongeren met het virus.

Mohamed Youala

Sociaal Beheer

Mohamed Youala

Sociaal Beheer

Mohamed Youala is Cultuurhuis Kanaleneiland’s rots in de branding als sociaal beheerder van het pand. Met zijn twee rechterhanden zorgt hij dat alle klussen in en rondom het pand geklaard worden. Naast zijn baan als locatiemanager is hij een meedenker op cultureel gebied.

Ikram El Farissi

Cultuurcoach

Ikram El Farissi

Cultuurcoach

Ikram El Farissi is cultuurcoach en management assistent. Zij is inspireert jongeren, onder andere vanuit Jongeren Cultuurspot Overvecht, om hun creatieve talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te presenteren. Kernmerken van Ikram? Altijd betrokken en behulpzaam.

Hugo Nijhoff

Raad van Advies

Hugo Nijhoff

Raad van Advies

Hugo Nijhoff is projectontwikkelaar bij gebieds- en woningontwikkelaar AM en ruim 25 jaar betrokken en initiatiefnemer in stadsvernieuwing en herstructering. Van ‘huis uit’ planoloog uit Utrecht. In de afgelopen vijftien jaar verantwoordelijk voor kleine en grote projecten in o.a. Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht, Lombok en Ondiep. Moto ‘gezamenlijk vormgeven van projecten met betekenis voor stad en bewoners’. Belangrijkste eigenschap ‘doen’. Zijn ambitie is een inspirerende en creatieve bijdrage te kunnen leveren aan de rol van het Cultuurhuis voor de ontwikkeling van jongeren en hun leefomgeving.

Albert Meijer

Raad van Advies

Albert Meijer

Raad van Advies

Albert Meijer is Hoogleraar Publiek Management aan de Universiteit Utrecht en zijn interesse gaan uit naar processen van maatschappelijke innovatie en vernieuwing in steden. Het Cultuurhuis Kanaleneiland draagt hij een warm hart toe omdat dit een mooie manier is om jongeren – en wellicht ook iets ouderen – in hun kracht te zetten en mooie culturele activiteiten te ontplooien. Hij doet aan improvisatietoneel en speelt – op beginnersniveau – gitaar. Hij levert graag een bijdrage door de verbinding tussen universitaire studenten en het Cultuurhuis te versterken.

Reijnder-Jan Spits

Raad van Advies

Reijnder-Jan Spits

Raad van Advies

Reijnder-Jan is manager Volkshuisvesting bij Portaal in Utrecht. Hij maakt prestatieafspraken met gemeenten, is eerste aanspreekpunt voor het contact met de stakeholders en is verantwoordelijk voor het behalen van de maatschappelijke doelstellingen van Portaal Utrecht. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse verhuur, inspanningen op het gebied van leefbaarheid en het sociaal beheer in het werkgebied van Portaal Utrecht. In Kanaleneiland heeft Portaal Utrecht ongeveer 1500 woningen in haar bezit en beheer. Hij wil het JCK graag ondersteunen bij haar activiteiten omdat hij vindt dat het JCK een belangrijke bijdrage levert en kan leveren in het verbeteren van

Bob Paulussen

Raad van Advies

Bob Paulussen

Raad van Advies

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”
Bob Paulussen is werkzaam bij de Gemeente Amsterdam als adviseur van de gemeentesecretaris. Hij studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap (bsc) en Publiek Management (msc) aan de Universiteit Utrecht. HIj is een betrokken inwoner van Utrecht en brengt graag inspiratie, creatieve oplossingen en nieuwe ideeën naar het Cultuurhuis Kanaleneiland. Hij zal zijn netwerk, kennis van het publieke domein en organisatietalent in zetten waar nodig.

Sarah Huygens

Trainer

Sarah Huygens

Trainer

Sarah Huygens is een eigenwijze theatermaakster met West-Afrikaanse roots die de grenzen bij zichzelf en haar spelers opzoekt in bewegings- en danstheater. Als maker gaat ze altijd op zoek naar een rauwheid en een bepaalde essentie. Ze houdt niet van verbloeming op het toneel maar werkt met wat er is; de echtheid bij mensen. Ze werkt vanuit haar spelers om hen in hun kracht op het podium te zetten.

Ze studeerde Theater & Educatie aan de Hogeschool voor de Kunsten met als specialisatie dans en bewegingstheater.

Selma El Morabet

Projectleider LOF, VO en Boempatsers

Selma El Morabet

Projectleider LOF, VO en Boempatsers

Selma El Morabet is projectleider van het Ladies Only Festival, Voortgezet Onderwijs en Boempatsers. Selma weet met haar enthousiasme meiden uit Utrecht te betrekken bij de vrouwenfeesten en blijft altijd zoeken naar nieuw vrouwelijk talent uit de wijk. Voor het project Boempatsers is Selma verantwoordelijk voor de coördinatie, het contact met de scholen en vakdocenten.

Hemmo Bruinenberg

projectleider

Hemmo Bruinenberg

projectleider

Projectleider voor de vertoningen van de lokaal geproduceerde film 'Je Gaat Zien Broer', voor en door jongeren uit de Utrechtse wijk Kanaleneiland, in première op het Nederlands Film Festival 2018. Daarnaast zal ik samen met Stichting JoU de wijkbios gaan opzetten in Kanaleneiland.

Joram Kroon

Trainer

Joram Kroon

Trainer

Joram is componist-producer, DJ en toetsenist. Hij is een muzikale ontdekkingsreiziger die het liefst naar non-westerse landen reist om nieuwe muzieksoorten te leren kennen.

Samen met Jermain runt hij het Boempatsers project op woensdagen.
Een muziekproject waarbij de leerlingen van de Lukas-school werken aan eigen raps, beats en percussie stukjes.

Loubna el Boujoufi

Publiciteit & Marketing

Loubna el Boujoufi

Publiciteit & Marketing

Loubna el Boujoufi is projectmedewerker en verantwoordelijk voor de publiciteit en marketing van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Zij hoopt met haar werkzaamheden zoveel mogelijk kinderen en jongeren te bereiken en kennis te laten maken met kunst en cultuur.

Samad Laghmouchi

Raad van Toezicht

Samad-Laghmouchi
Samad-Laghmouchi

Samad Laghmouchi

Raad van Toezicht

Chandra Verstappen

Raad van Toezicht

Chandra Verstappen

Raad van Toezicht

Margriet Jongerius

Raad van Toezicht

Margriet-Jongerius
Margriet-Jongerius

Margriet Jongerius

Raad van Toezicht

Ik ben zelfstandig ondernemer. In opdracht van de overheid, veelal ministeries en gemeenten, geef ik als interim-directeur leiding aan het verbeteren en vernieuwen van organisaties en samenwerkingsverbanden. Werken aan het oplossen van complexe problemen en ingewikkelde situaties in de samenleving en tussen organisaties dagen mij uit. Samen met betrokkenen ga ik hiermee aan de slag.

Het jongerencultuurhuis heeft mijn hart veroverd. De Boks community weet jeugd en jongeren te inspireren. Ze daagt hen uit zichzelf cultuur te ontwikkelen en mee te doen aan diverse culture activiteiten in de wijk en in de stad.
Ze maakt cultuur ook toegankelijk voor groepen die

Angelo Emo

Angelo Emo

Angelo Emo is Cultuurcoach bij Cultuurhuis Kanaleneiland en Overvecht. Doordat hij zelf al een geruime tijd zeer actief bezig is als producer weet hij de jongeren de juiste tools te geven om hun talenten hierin verder te ontwikkelen, en op deze manier naar een podium toe te werken. Ook is hij medeverantwoordelijk voor de Boks community, dus voor het reserveren van de studio of vragen mbt het inzetten van jongeren voor optredens en events kun je hem benaderen.

Annemiek Eggink

Raad van Advies

Annemiek Eggink

Raad van Advies

Annemiek Eggink is vanuit haar eigen bedrijf onder andere werkzaam geweest als (interim) wijkregisseur in Utrecht Zuid-West en Overvecht. Zij is enthousiast amateur muzikant en weet hoe belangrijk muziek kan zijn voor kinderen en jongeren. Het stimuleert de hersenen, het samenwerken, het zelfvertrouwen, het creatief vermogen en is ook nog eens heel leuk! Zij entameerde samen met het Jongeren Cultuurhuis de Boempatsers en is een warm pleitbezorger van culturele initiatieven die persoonlijke ontwikkeling en samenbinding in de wijk stimuleren. Zij draagt graag bij aan de verdere ontwikkeling van het Jongeren Cultuurhuis, met specifieke aandacht voor de muziek en vanuit haar

Hans Eliëns

Interim-directeur

Hans Eliëns

Interim-directeur