Organisatie2018-02-26T11:39:58+00:00

ORGANISATIE

EVEN VOORSTELLEN

Het team van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland stelt zich graag aan je voor!

IedereenMedewerkersRaad van AdviesTrainers

Mieke Franssen

Directeur

Mieke Franssen

Directeur

Mieke Franssen is de directeur van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Zij is een duizendpoot en cultholic met een groot netwerk op cultuurgebied.

Aziz Aarab

Artistiek Leider

Aziz Aarab

Artistiek Leider

Aziz Aarab is artistiek leider bij Cultuurhuis Kanaleneiland. Hij werd al vroeg gegrepen door het kunstvirus en ging dan ook op jonge leeftijd met succes aan de slag met onder meer schrijven, muziek en theater maken. Nu staat hij ook aan de andere kant van het creatieve proces en besmet hij andere jongeren met het virus.

Mohamed Youala

Sociaal Beheer

Mohamed Youala

Sociaal Beheer

Mohamed Youala is Cultuurhuis Kanaleneiland’s rots in de branding als sociaal beheerder van het pand. Met zijn twee rechterhanden zorgt hij dat alle klussen in en rondom het pand geklaard worden. Naast zijn baan als locatiemanager is hij een meedenker op cultureel gebied.

Ikram El Farissi

Cultuurcoach

Ikram El Farissi

Cultuurcoach

Ikram El Farissi is cultuurcoach en management assistent. Zij is inspireert jongeren, onder andere vanuit Jongeren Cultuurspot Overvecht, om hun creatieve talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te presenteren. Kernmerken van Ikram? Altijd betrokken en behulpzaam.

Hugo Nijhoff

Raad van Advies

Hugo Nijhoff

Raad van Advies

Hugo Nijhoff is projectontwikkelaar bij gebieds- en woningontwikkelaar AM en ruim 25 jaar betrokken en initiatiefnemer in stadsvernieuwing en herstructering. Van ‘huis uit’ planoloog uit Utrecht. In de afgelopen vijftien jaar verantwoordelijk voor kleine en grote projecten in o.a. Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht, Lombok en Ondiep. Moto ‘gezamenlijk vormgeven van projecten met betekenis voor stad en bewoners’. Belangrijkste eigenschap ‘doen’. Zijn ambitie is een inspirerende en creatieve bijdrage te kunnen leveren aan de rol van het Cultuurhuis voor de ontwikkeling van jongeren en hun leefomgeving.

Johan Hahn

Raad van Advies

Johan Hahn

Raad van Advies

Johan Hahn is fotograaf en oud (interim)manager. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in marketing, communicatie, PR en fondsenwerving. Hij is betrokken bij de opleiding van fondsenwervers en zou graag een bijdrage leveren aan de bekendheid van het Cultuurhuis. Hij kan meedenken over hoe je projecten kunt financieren door middel van subsidies of langs andere wegen.

Albert Meijer

Raad van Advies

Albert Meijer

Raad van Advies

Albert Meijer is Hoogleraar Publiek Management aan de Universiteit Utrecht en zijn interesse gaan uit naar processen van maatschappelijke innovatie en vernieuwing in steden. Het Cultuurhuis Kanaleneiland draagt hij een warm hart toe omdat dit een mooie manier is om jongeren – en wellicht ook iets ouderen – in hun kracht te zetten en mooie culturele activiteiten te ontplooien. Hij doet aan improvisatietoneel en speelt – op beginnersniveau – gitaar. Hij levert graag een bijdrage door de verbinding tussen universitaire studenten en het Cultuurhuis te versterken.

Maartje van Rossum

Raad van Advies

Maartje van Rossum

Raad van Advies

Maartje is organisatieontwikkelaar en mindfulnesstrainer. Ze woont in Utrecht en is initiator van een wijk filmhuis Cereol Cinema in Utrecht West. Haar bijdrage aan het Cultuurhuis bestaat uit organisatieadvies en organisatiekracht, en coaching van professionals die bij het Cultuurhuis betrokken zijn. Ze levert graag een bijdrage aan deze inspirerende plek in Utrecht. Omdat steun, reflectie en inspiratie onmisbare elementen zijn om te (gaan) doen wat je wilt creëren.

Reijnder-Jan Spits

Raad van Advies

Reijnder-Jan Spits

Raad van Advies

Reijnder-Jan is manager Volkshuisvesting bij Portaal in Utrecht. Hij maakt prestatieafspraken met gemeenten, is eerste aanspreekpunt voor het contact met de stakeholders en is verantwoordelijk voor het behalen van de maatschappelijke doelstellingen van Portaal Utrecht. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse verhuur, inspanningen op het gebied van leefbaarheid en het sociaal beheer in het werkgebied van Portaal Utrecht. In Kanaleneiland heeft Portaal Utrecht ongeveer 1500 woningen in haar bezit en beheer. Hij wil het JCK graag ondersteunen bij haar activiteiten omdat hij vindt dat het JCK een belangrijke bijdrage levert en kan leveren in het verbeteren van

Bob Paulussen

Raad van Advies

Bob Paulussen

Raad van Advies

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”
Bob Paulussen is werkzaam bij de Gemeente Amsterdam als adviseur van de gemeentesecretaris. Hij studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap (bsc) en Publiek Management (msc) aan de Universiteit Utrecht. HIj is een betrokken inwoner van Utrecht en brengt graag inspiratie, creatieve oplossingen en nieuwe ideeën naar het Cultuurhuis Kanaleneiland. Hij zal zijn netwerk, kennis van het publieke domein en organisatietalent in zetten waar nodig.

Jermain Bridgewater

Trainer

Jermain Bridgewater

Trainer

Jermain Bridgewater, beter bekend als Je Afrikaanse Excellentie (J.A.E.), startte in 2001 met rappen en brak in 2006 door met de Utrechtse formatie StropStrikkers. Hun albums ontvingen lovende recensies en ze sleepten verschillende prijzen in de wacht zoals de 3voor12 Utracks Award 2007 en Clash of the Titans 2007.

Jermain geeft op donderdag tussen 17.00 en 20.00 uur raples bij Jongeren Cultuurspot Overvecht en op maandag en woensdag op het Trajectum College.

Sarah Huygens

Trainer

Sarah Huygens

Trainer

Sarah is choreografe, theaterdocent en danseres. Haar motto is: ‘Als je jezelf blijft uitdagen en uit je comfortzone stapt, ontwikkel je jezelf beter als mens en daardoor wordt je beter in het werk dat je doet.'

Sarah geeft op woensdag theaterles om 12.30 bij Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Op woensdagochtend is Sarah te vinden op de Lucasschool waar de basisschoolleerlingen aan de slag gaan met theater.

Glenda Pattipeilohy

Trainer

Glenda Pattipeilohy

Trainer

Glenda heeft de studie Fashion Communication aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gevolgd. “Mode is niet alleen volgen van datgene wat je misschien niet eens gelooft. Ik vind dat je verder mag kijken dan alleen mainstream (algemene) fashion. Met mode kun je namelijk de vrijheid nemen om te zeggen waar je voor staat.”

Glenda heeft modeworkshops bij het Globe College en Trajectum College.

Selma El Morabet

Projectleider LOF, VO en Boempatsers

Selma El Morabet

Projectleider LOF, VO en Boempatsers

Selma El Morabet is projectleider van het Ladies Only Festival, Voortgezet Onderwijs en Boempatsers. Selma weet met haar enthousiasme meiden uit Utrecht te betrekken bij de vrouwenfeesten en blijft altijd zoeken naar nieuw vrouwelijk talent uit de wijk. Voor het project Boempatsers is Selma verantwoordelijk voor de coördinatie, het contact met de scholen en vakdocenten.

Hemmo Bruinenberg

projectleider

Hemmo Bruinenberg

projectleider

Projectleider voor de vertoningen van de lokaal geproduceerde film 'Je Gaat Zien Broer', voor en door jongeren uit de Utrechtse wijk Kanaleneiland, in première op het Nederlands Film Festival 2018. Daarnaast zal ik samen met Stichting JoU de wijkbios gaan opzetten in Kanaleneiland.

Joram Kroon

Trainer

Joram Kroon

Trainer

Joram is componist-producer, DJ en toetsenist. Hij is een muzikale ontdekkingsreiziger die het liefst naar non-westerse landen reist om nieuwe muzieksoorten te leren kennen.

Samen met Jermain runt hij het Boempatsers project op woensdagen.
Een muziekproject waarbij de leerlingen van de Lukas-school werken aan eigen raps, beats en percussie stukjes.

Loubna el Boujoufi

Publiciteit & Marketing

Loubna el Boujoufi

Publiciteit & Marketing