Support the Talent!2019-02-09T08:16:06+00:00

ABOUT

Steun Utrechts talent, wordt ook supporter van de Boks Community!

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van Utrechtse jongeren? Vind je het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zijn talent te laten zien? Geloof jij ook dat cultuur van en voor iedereen is?

Vanaf €25,- per jaar kan je de Boks Community steunen! Dankzij jou maken jongeren uit Utrecht kennis met kunst en cultuur, van muziek tot mode, theater en fotografie tot dans en rap. Zij krijgen de kans hun eigen creatieve talenten te ontdekken en ontwikkelen binnen de Boks Community. Door coaching, workshops, het bieden van oefenruimte en events waar ze hun talent kunnen delen motiveren we jongeren om aan de slag te gaan en het beste uit zichzelf te halen.

Als dank voor je hulp kun je kiezen uit:

–  De jaarlijkse Boks Mixtape rechtstreeks uit de Boks Studio

OF

–  De Jongeren Cultuurhuis Bureaukalender 2018

Daarnaast ontvang je automatisch drie keer per jaar een update over alle Boks Community-ontwikkelingen én komt jouw naam op onze website (optioneel).

KLIK HIER OM SUPPORTER TE WORDEN!

Jullie krijgen toch al subsidies?2018-03-13T13:51:24+00:00

Dat klopt, het Jongeren Cultuurhuis ontvangt inderdaad subsidies. Die worden heel specifiek voor producties of onderdelen van onze programmering aangevraagd en zijn ook alleen daarvoor bedoeld. Dit betekent dat als er een nieuw project of nieuwe mogelijkheid voorbij komt, we daar niet zomaar geld aan kunnen besteden. Subsidieaanvragen duren heel lang en kosten veel tijd, terwijl we graag zo snel mogelijk op vragen vanuit de Boks Community kunnen inspelen. Vandaar Support the Talent! Met jouw steun kunnen we zulke onverwachtse mogelijkheden meteen aangrijpen. Tegelijkertijd kunnen we hiermee bijvoorbeeld ook sneller apparatuur vervangen die kapot gaat, of een nieuw instrument aanschaffen.

Wat is de Boks Mixtape?2018-03-13T14:15:57+00:00

De Boks Mixtape Vol. II bestaat uit tien tracks van Boks Community talenten uit Kanaleneiland en Overvecht. Rap en hip-hop van Utrechtse jongeren, direct uit de Boks studio. Nu al beluisteren? Dat kan via SoundCloud.

Waar gaan de opbrengsten van Support the Talent! heen?2018-03-13T14:24:31+00:00

Dat ligt niet vast. Met jouw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld nieuwe software of een nieuwe speaker kopen voor de studio als dat opeens nodig is. Of we kunnen tickets financieren voor een show die aansluit bij de workshops die we geven. Of een nieuwe productie opstarten, zoals een film, CD, of voorstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos en met Support the Talent! kunnen we de kansen grijpen als ze zich voordoen.ANBI-STATUS

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan het werk van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland? Dat kan onder vermelding van ‘gift’ via het rekeningnummer NL21RABO0300320116.

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland is een organisatie zonder winstoogmerk en heeft een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door onze ANBI-status voordeliger om te schenken. Je mag door de Geefwet bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op deze website.

Go to Top