CONTACT

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland
Peltlaan 172
3527 EC Utrecht
info@cultuurhuiskanaleneiland.nl
(030) 292 09 80

ROUTEBESCHRIJVING

Met de fiets:

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland is te vinden in de Utrechtse wijk Kanaleneiland-Noord, aan de Peltlaan 172.

Met de bus:

Vanaf Utrecht Centraal vertrekt lijn 7 richting Kanaleneiland Zuid. Stap uit bij de halte Peltlaan en loop de Marshalllaan in. Ga bij het eerste kruispunt rechtsaf de Peltlaan in. Na ongeveer 100 meter ligt Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland aan de linkerkant. Vanaf de bushalte is het ongeveer 4 minuten lopen.

Met de tram:

Neem vanaf de tramhalte CS Jaarbeursplein de sneltram richting IJsselstein of Nieuwegein. Stap uit bij de halte 24 Oktoberplein Zuid. Steek de Beneluxlaan over naar de Van Heuven Goedhartlaan en loop deze straat helemaal uit tot de Rooseveltlaan en sla daar linksaf. Bij de volgende kruising ligt Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland aan de linkerkant.

Auto:

Neem op de A12 afslag 16 richting Nieuwegein. Ga na 400 meter schuin links de Papendorpseweg op. Ga na 1,2 kilometer rechtsaf de Orteliuslaan in. Rijd na 0,9 kilometer rechtsaf de Bevrijdingslaan op en rijd vervolgens linksaf de Churchilllaan in. Ga vervolgens rechtsaf de Auriollaan in en na 200 meter linksaf de Bernadottelaan in. Rijd na 80 meter rechtsaf de Rooseveltlaan in en ga vervolgens na 250 meter de Peltlaan in.

TOEGANKELIJKHEID

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland is gedeeltelijk goed toegankelijk. De algemene ruimte en de dans/theaterzaal zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. De oefenruimte en studio hebben een hoge drempel en zijn daardoor minder makkelijk toegankelijk. Wij assisteren je graag bij het betreden van de ruimtes. Onze evenementen vinden plaats op diverse locaties in Utrecht. Neem met ons via info@cultuurhuiskanaleneiland.nl contact op als je graag een evenement wilt bezoeken en een beperking hebt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden per locatie.