Talent college

Op zoek naar mij

Wie ben ik, waar kom ik vandaan en welke identiteit neem ik eigenlijk aan? Wel, hier kom je te weten wie je echt bent en waar je nu eigenlijk echt bij hoort. Klaar met speculeren, het tijd om de waarheid te leren. Je zoektocht eindigt dus hier of blijft de deur met vragen toch nog op een kier? 14 jongeren uit Utrecht met een bi-culturele achtergrond bevragen, omarmen en gaan op zoek naar hun identiteit.
‘Op zoek naar mij’ is een muzikale theatervoorstelling over vervreemding, trots, jezelf zijn en toch ook weer niet.

Het project Talent College is een project in samenwerking met Jongeren Cultuurhuis kanaleneiland en Stichting Vida. In 12 weken tijd kregen jongeren aan de hand van het thema ‘Roots’ workshops vanuit verschillende disciplines en gingen aan de slag met hun persoonlijke verhalen.

Hierbij lag de focus op de verbinding tussen jongeren uit Nederland en jongeren met een niet- Nederlandse achtergrond. Beiden doelgroepen komen vaak niet met elkaar in verbinding terwijl ze juist zoveel van elkaar kunnen leren.

Door middel van theater, muziek, dans, zang en rap gingen we op zoek naar wat hen inspireert en fascineert, dit brachten we terug in de multidisciplinaire voorstelling ‘Op zoek naar mij.’

 RECAP 

 SPONSORS